Romeo & Juliet Barber og Frisør er blitt Think Hair Wear!

Think Hair Wear Sandsli
(tidligere Romeo & Juliet Barber og Frisør avd. Sandsli)
Sandslihaugen 10, 5254 Sandsli

Telefon: 55 22 95 70
Bestill time online
Think Hair Wear Nonneseter
(tidligere Romeo & Juliet Barber og Frisør avd. Sentrum)
Nonnesetergaten 4, 5015 Bergen

Telefon: 55 31 58 00
Bestill time onlineRome & Juliet har tatt steget videre

Romeo & Juliet barber og frisør - Sandsli og Sentrum AS, har tatt steget videre, vi har nå fått nye eiere. De nye eierne er frisørkjeden THINK HAIR WEAR. Din frisør finner du selvsagt fremdeles her, dette inkluderer også sjefen, Ove, alle er der de var. (Motivasjonen for det jeg, (Ove), nå har gjort, finner du ved å lese hele dette innlegget.)

Skal du bestille time?

Gå inn på www.thw.no eller www.thinkhairwear.no
Her kan du bestille på nett, eller laste ned og bestill via app.

Nå har du faktisk ni salonger å velge blant, men er du en Romeo & Juliet kunde og du vil ha DIN frisør, da må du velge enten SANDSLI, eller NONNESETER. (Kanskje må du "laste ned" APPEN på nytt.)

Jeg, Ove, valgte ut de jeg ville samarbeide med og tok kontakt med dem. Det var denne kjeden jeg følte ville kunne føre vårt konsept videre og dermed ivareta, både våre medarbeidere og våre kunders interesser. Når de så responderte positivt på min henvendelse, ja da var jeg glad. Forhandlinger har pågått fra april til desember og de endte slik jeg ønsket.

Dette betyr at du som kunde, fremdeles vil finne din frisør på samme sted som før, det blir ikke noen endring på det. Det er bare å søke på nett, app eller å ta en telefon. (Vårt, Think Hair Wear, sitt hovednummer er 55 70 70 93 vil du direkte til Sandsli eller Nonneseter da er telefon til Sandsli 55 22 95 70 eller Nonneseter 55 31 58 00

Nå har jeg, Ove, vært frisør i 46 år og i over førti av disse årene så har jeg drevet frisørsalonger her i Bergen. Jeg vet at jeg i alle disse årene har drevet salonger som kan regnes som noen av de beste i denne byen, med medlemsskap i Intercoiffure, Bergen Frisør Laug, Norske frisør og velværebedrifter og NHO Jeg vet også at jeg ikke er alene om det, men jeg kjenner ikke så mange som har drevet i toppen i over førti år.

Alle dere der ute i den store verden, dere har nok fra tid til annen hørt disse ordtakene. "En vakker dag...." - "Alt har sin tid" - "Nok er nok" - "Det er viktig å slippe taket, FØR man mister grepet" - Disse, og flere, er ordtak som fint og riktig kan brukes, om det jeg nå har foretatt meg.

1. januar 2016, det var faktisk "en vakker dag". denne dagen vil stå i historien som som den dagen mange trodde at det hadde klikket for meg. Da er det nå viktig å gå videre og at jeg kan få forklart motivasjonen for mitt valg.

Jeg har sett alt for mange, ikke bare i mitt fag, men også andre, som har hatt en god og vel ansett bedrift. Tiden går og går, endringene er små, fra måned til måned, fra år til år........ Og alle, eller i alle fall, mange av disse bedriftslederne tenker som meg; "en vakker dag så skal jeg slippe taket og la andre få bedriften til å vokse videre".

MEN...................... det er bare det at tiden går ofte fortere enn det vi selv gjør, og i løpet av den tiden, ja, da kan faktisk uventede ting skje, slik at grepet lett kan "glippe".

Jeg føler at jeg nå har tatt det rette valget. Dette har jeg tro på er det beste for Romeo & Juliet sine kunder, medarbeidere og samtidig også for meg og min familie. Etter mange år med iherdig arbeid for Romeo & Juliet , så ønsker jeg selvsagt at dette vil oppleves som et vellykket valg også for deg og at alle kan føle seg trygg på at "ånden" lever videre.

Kanskje tar jeg hardt i om jeg nå også inviterer deg videre til å bli nærmere kjent med meg og "min nye verden". Besøk meg gjerne på min nye BLOGG; " www.skjeggstubben.no" . Her har jeg en visjon om å kunne prøve noe nytt. Håper tiden strekker til og at jeg mestrer det jeg nå begir meg ut på. Så var det sagt og du er herved "advart".

VI "SNAKKES"!

Takk for et godt kundeforhold gjennom mange gode år.

Velkommen tilbake.

MVH
OVE KVALHEIM